Wednesday, February 24, 2010

idam

ini yang saya idam2kan sekarang!


gambar dan cerita dari sini

dan ini:


gambar dan cerita dari sini.

p/s: sho ga nai, neh!

13 comments:

Mom Food Storage said...

beli la poloroid tu...n jangan lopa snap my pic..:-)

tengok ni...ezytred.com.

kalau ada nak beli..nak combine...dia min 10 helai baru dia jual

madulebah said...

awak pegi Jepun lagi ke??

Dah pindah putrajaya ke belum? Kalau dah tolong emailkan latest address.. ada something nak pos

asuHara su said...

MFS:
poloroid tu mmg akan beli punya.
tapi unagi rice yg cenggitu kat malaysia mahal tahap dewa!

Madulebah:
Next week baru saya betul2 berpindah.
nak pos apa tu ek?

MiesSha said...

cik su ni dr dluyk sgt mengidam~~~ hehehee~~~

asuHara su said...

miesSha:
Ha ha..ye ke?

madulebah said...

hahaha.. ade lah benda nak poskan..

saya sekarang x rajin nak menapak jawuh2 kalo nak ajak meet kat MJ.. panasss lah.

asuHara su said...

madulebah:
wah wah sekarang x rajin yek?

KAMATO said...

moga yang kau idam menjadi kenyataan

asuHara su said...

kamato:
arigato bro! Insya Allah. Aminnn

Mom Food Storage said...

madulebah : tak mo pos kat saya juge ker..?

Watashiwa:- FID DESU said...

assu
ni chan mengidam nak makan soba noodles larr.. siap ada Tampura Udang kat atas dia ..Tampura Udang tu plk besor nor udang dia.. wa slupp slupp ni chan hirup...sedap nya

asuHara su said...

KF:
waaaa...itu eh, makan kat tsukiji market besttttt gilerrrrr...semua amai2 belaka, freshh gilerrrr. tp kat hakodate lagiiiiiii besttttt. kalau kat mesia nih...nak makan mcm tu kena le p tempat memahal baru dapat yg hampir2 best.

asuHara su said...

MFS:
hehehe...