Thursday, February 19, 2009

omedetooooo

Haikei tegami-chan,

maaf saya lupa yang sebenarnya sudah lebih 365 hari saya curahkan isi hati dan kadang2 kemarahan saya di sini.maaf ya.

diam tak diam dah setahun umur tegami yang dulu dirasmikan oleh sensei2 saya, blackpurple, Rudybluehikari dan en. megat. domo arigato sensei!

saya betul2 terlupakan ulang tahun pertama ini, tetapi mengucapkan tahniah ulang tahun pula pada rakan2 blog lain pula...sebenar-benarnya saya lupa tarikh lahirnya tegami ini, gomen ne...hontoni gomen nasai. Insya Allah selepas ini akan saya ingati. bukan susah pun nak mengingat, lahirnya tegami ini sehari sebelum hari yang dikatakan hari kasih-sayang, habis hari2 bukan hari berkasih sayang ke? merepek jek lah semua tu...

sehari selepas hari lahir, tegami menerima hadiah dari http://nashriza.wordpress.com/ diiringi tag yang masih tak sempat saya jawab. Tunggu ya, nanti saya jawab juga...kira hutang la tu..hehehhe...domo arigato! terima kasih juga kerana menyokong kewujudan tegami ini...err...mana vocab nihonggo menghilang, saya dah kumpul dan jadikan sumber rujukan saya juga! sekali lagi, arigato!

juga untuk kawan2 blogger tegami, terima kasih kerana berkongsi perkataan dan rasa!


p/s:
Donna toki mo sasaete kureta, Warai naita nakama e
Kokoro komete tada hitotsu dake, Okuru kotoba wa arigatou
(Supporting me no matter when, to my friend I share laughter and tears.
My heart is full of just one thing, the word I'm sending is thank you) - One Love by Arashi.

11 comments:

madulebah said...

Happy belated birthday.. muda lagi nih.. he he he

eh, nanti kalau p makan sup kat Dorai ajak la saya.. tak penah pegi lagi.. padahal dekat je..

KAMATO said...

hapi besday, teruskan menulis

asuHara sU said...

madulebah:

terima kasih, tima kasih senpai.

hehehe, saya pun org bawak, tapi next time bleh jek.

KAMATO:
Terima kasih bro!Insya Allah

rudy bluehikari said...

otanjyoubi omedetouuuu!

saya ek yg rasmikan dulu? dah lupa dah. ihiks... eh gomen kudasai-kalu dtg umah org... gomennasai-sorry

asuHara sU said...

rudy bluehikari:

Opss...saya akan betulkan. arigato ne sensei!

Zabs said...

Salm Asuhara,
Kombanwa...Ogenki desuka? Salam kenal. Watashi wa no Nihon go sekoshi wakarimasu ne...heheheh..betul ke?

artakus said...

waaaah.....ada anniversary la pulak! hehehehe

asuHara sU said...

Zabs:
Hahaaha...saya pun masih belajar2 bro...tu dah boleh buat ayat tu power dah tu!

Terima kasih singgah!

artakus:
hahaha...anak x de nak di raikan, blog pun jadi ler beb!keekekekek

terrarosa said...

epi best day gak,
terima kasih untuk soljah dan PiPi
hehehe

FID said...

Tanjobi Omedeto Assu Chan....

Semoga apa yg di hajati tercapai hendak nya

asuHara sU said...

terra & KF:

Arigato!