Tuesday, July 15, 2008

y?

kenapalah agaknya orang-orang kita ini sangat suka membuat perjumpaan terkejut, atau dengan gembiranya' menukar waktu perjumpaan yang telah diwartakan pada semua pada bila-bila masa mengikut kelapangannya? hurmm....very malaysian ( macam kata rakan saya).

umpamanya tidak memikirkan pengisian waktu pihak yang terlibat,

umpamanya kami ini tidak ada kerja yang perlu dilaksanakan, hanya sekadar menanti kedatangannya yang kononnya dari pusat negara itu. huh!

jengkel.

perasaan saya.
sudahlah minggu hadapan saya berkursus, minggu ini terpaksa membatalkan studio kerana kesilapan yang saya rasa dilakukan dengan tidak bertanggungjawap!

***********

saya ubati jengkel dengan menukar lagu di blog ini. sejuk hati mengingat babak lagu ini dinyanyikan dalam drama coffee prince...saya tak tahu kenapa saya lebih suka memilih 2nd hero nya berbanding hero utamanya...:). There's something about him...erm....


p/s: halimo, saya dah dapat apa yang saya cari! arigato!

6 comments:

artakus said...

halimo lagi! carik la betul² sian nama aku jadi macam harimau + limau! dah dapat ke? boleh laa kongsi ek? hehehehe

asuhara said...

artakus:

muahahahaha....
buleh2 no hal

kaff said...

ogenki desuka? hait..watashiwa kaff san..(best tak?)

asuhara said...

kaff:

gengki desssss! atashiwa asuhara des!
arigato ne, singgah blog saya!

blackpurple @ jowopinter said...

Memang menjengkelkan kalau begitu.

Hero Putera Kopi itu lebat sungguh bulu ketiaknya. Hilang selera nak tengok.

asuhara said...

BP:

Tak sangka kau tengok jugak drama ni kang!Hahaha...dah la tu hero tu bukan org seni2 mcm kita nih wataknya!