Thursday, July 17, 2008

ohaiyo!

Pagi-pagi ketempat kerja biasanya matahari dah mula keluar.
terpancar sinarannya.
Hari ini mendung gelap disepanjang perjalanan.
Tapi,
Melalui bendang yang mula menghijau pekat,
dan hirupan udara yang segar,
buat saya sedar,
Saya insan terpilih untuk mengharungi pengalaman ini.
di sini.

p/s:
Omoi de no ato saki wo kangae tara sabishi sugiru ne

Sawaga shii mirai ga mukou de Kitto matteru kara

If we think of the comings and goings of memories, it is too lonely
Because an exciting future is sure to be waiting over there for us

5 comments:

KAMATO said...

Dan kita perlu bersukur atas setiap kejadian

asuhara said...

sangat setuju aku bro!
selamat pulang ke tempat hujan batu mu!

FID said...

Assu..
Kkdg2 apa yg kita nak kita tak akan dapat, jadi terpaksalah kita bersyukur di atas apa yg kita dapat & buat yg terbaik darinya.
Assu kira nasib baik kerja dgn kerajaan kalu mcm KF tak tahu nasib sbb bila kerja dgn swasta tak menentu...
Coffee prince tu 2-2 hero nya tak hensem larr yg hensem tetap jgk LEE DONG GUN & BAE YONG JO kalu tgk muka 2org ni segala masalah hilang tiba2...ha3, tapi jln cerita coffee prince tu mmg mudah kan & lagu yg di nyanyi kan pagi2 hari (wake up call) utk girlfriend nya mmg best.. KF ada lagu nya nanti di email pada terra utk assu

asuhara said...

KF:
thanks Onee!
bae yong jo memang tatap menjadi pujaan hatiku...tak de sapa boleh lawan....hahhahaha...

tak kisah lah onee, swasta ke krjn ke sudah itu 'bendang' yg perlu kita kerjakan. ganbarimasho!

rudy bluehikari said...

そうだね、絶対待ってるから。