Thursday, May 15, 2008

pra

hari ni adalah masanya..

- pra-perpindahan ke rumah baru

tadi malam, letih mengemas.... pada mata kasar, barang-barang milik saya cumalah beberapa kotak, yang boleh dimuatkan dalam 1 kereta.... rupa-rupanya..perlukan sebuah van! eheh!

sepatutnya mengikut perancangan esoklah hari perpindahan saya, tapi disaat-saat mata menatap jadual kerja mengawasi peperiksaan, terselit nama saya diantara senarai yang terdapat pada kertas A3 itu...

16 mei 2008- 8.30-10.30 pagi - K20 : DTV4012 project management : Mr. Yusri , Miss Asuhara*

malas mencetuskan isu, saya putuskan untuk mengangkat barang terlebih dahulu. esok, selesai tugas sebagai pegawas peperiksaan, saya akan mulakan aktiviti membersih... mujurlah rumah sewa saya itu hanya perlu kerja-kerja pembersihan ringan seperti mengemop lantai dan mengilatkan cermin sahaja!

p/s: yoshhhhhhhhh!

17 comments:

mal said...

selamat berpindah.. dok sensorang bikin umah kasik cantik aa..

asuhara said...

mal:
arigato neh! nnt dah cantik kita tunjuk gambo ek!

ehehehhe...kalau ler sini ada ikea...

rudy bluehikari said...

salam asuhara san,jadi ke nak beli buku GT? saya dah email detail. harap respon. sbb kalu tak jadi saya nak jual kpd org lain. mmg goreng panas sket. ehehee... mgkin bz pindah?

asuhara said...

pindah dah...

asuhara said...

rudy-san:

tak dapat pun email tu?

rudy bluehikari said...

ada sy hantar ke suekechiq@yahoo.com.

Simanis said...

Oh patut aaa semalm aku call ko tgh ngemop! kehkehkeh...that explains everything. Sampai ke harini aku terpikir....betapa rajinnye ko mengemop..sebab ketahuan aku, kalu ko in the mood of mengemas..maknanya ko tgh bad mood tak gitu? Anyway...pls check out my blog. I have organized some kind of interesting competition which you might be interested in.

KAMATO said...

bila nak tunjuk rumah baru tu

asuhara said...

simanis:

aku ada sebut aku pindah rumah, tapi ko excited beno dgn prolemo blog ko tuh...ehheheheh...

kamato:
ehehehe...bolom cantik lahh..tunggu org balik Jerman bwk ole2 letak kat rumah baru!

SangPelangi said...

haaa.. kalau tak ada orang nak tolong tu, mesej2 lah ya. Boleh orang kat sini tolong. Tolong tengok-tengokkan je. Kekekeke.. gurau je andego.

Rumah sewa baru kat mana? ke pindah ke rumah mak? hehe..

asuhara said...

sangpelangi:

jangan ler tengok2kan jek, doa2kan skali ek keselamatan anego..

rumah sewa di sini juga, rumah mak di johor, kan kita sekampung ( anak jati johor kan kita)

Simanis said...

A re? So des ne? Watashi tak perasan lah! ahaks! Ok...kita catch up later pasal umah baru ko ok? BTW, if you dun mind, ko check out la blog kawan aku yg dok sambung Master kat jepun nu. Aku ada link dia as umi kartini. Aku dah inform dia. so, ko leh le get new friend and boleh le exchange ideas since ko minat tul ngan jepun. hehehe...

asuhara said...

simanis:

o ok beb...eh ko nak pindah KL semula?

rudy bluehikari said...

saya dah hantar emel kedua dan ketiga minggu lepas. mungkin xda rezki asuhara nak GT tu kot? kalau masih berminat sila emel saya rudy@bluehikari.com. Saya cuma tinggal 1 sahaja lagik dan mgkin akan jual kpd org lain.

asuhara said...

rudy-san:

sob..sob..sob...

Simanis said...

Yes I'm planning to. Takleh la jejauh ngan cinta hatiku...hehe he byk dugaan n cobaan!

asuhara said...

simanis:

tak pe, kalau itu yg terbaik!