Thursday, February 10, 2011

tertangguh

ini adalah tempahan paling awalllll yang saya dapat waktu saya mula2 berperasaan bahawa menjahit itu dapat menghilangkan stress dan meluahkan idea2 untuk berkarya. ecewahhh...
tapi tadi malam baru saya dapat menyiapkan beg yang fungsinya untuk membawa botol air ke pejabat.

lia, gomen ne~

nah!


p/s:
tiada yang lebih gembira dari menggembirakan! have a nice day!
ずっとずっと心にあるんだ。だからこそ伝えてみたいんだ。
ありがとう…“これからもありがとう”

4 comments:

cik tak anon pun.. said...

thank you..huhu...pagi2 lagi buat sy tersenyum lebar..betul2 menceriakan hari..anyway sangat appreciate..nak pakai pun sayang opps..(nak kena nih)

asuhara sue said...

cik tak anon pon:
hehehe...pakai jangan tak pakai!
sorry eh lambat~~

siti rose said...

kaksue,

ni bole isi muat eco bottle ker..? berapa rm? nak tempah juga kena bawa kain ker..?

asuhara sue said...

siti rose:

err..sapa ni ekk? eco botol kecik sket dari ni lah, ini untuk botol yg box tak ada handle tu.
kain sendiri boleh, nak guna kain kak su pun tak pe.
harga boleh runding! hehehhe.. email me ok kalau berminat. \(^__^)/