Friday, March 19, 2010

hisashiburi

lama dah tak update blog sendiri (ayat piawai seorang blogger tak berapa tegar). isogashi ne......(sibuk laa...) dengan kerja pun ya, kemas rumah tak habis2. macamlah banyak sangat barang2 yang nak dikemas. apa pun hal major dah diselesaikan, Alhamdulillah.

jadi kalau sesiapa macam pernah nampak aparto (apartmen) macam ni, cuba seru nama saya, kot2 saya terdengar, silalah datang ke rumah. kalau bawak makanan lagi bagus. hehehe. joudan! joudan! (gurau2 je).

saikin (lately) saya dah tak tengok sangat cerita di tv kerana melayan cerita ini . berkisahkan perjalanan kerjaya seorang ketua salah sebuah unit baru yang mengendalikan anak2 buah yang semua ada sejarah tersendiri dan entah apa2 je..(macam berlaku je dalam jabatan saya ni????!!!).cerita ni banyaklah menang anugerah kat jepun. pelakon utama cerita ni, asalnya pelakon kabuki atau teater wanita dan pembantu2 yang mantap2 seperti takenouchi yutaka yang saya kenal sejak zaman belajar dulu.

6 comments:

terrarosa said...

hahahahaaaa...
mesej untuk dibawa makanan ke sana (KL) amat jelas ketara dalam entri ini :P

asuHara su said...

hahahaha....sila terasa ok

Watashiwa:- FID DESU said...

"Ohisasiburi neh" imoto chan...
One chan mukin ke KL akhir tahun..nak kiriman apa dr BANDUNG??

asuHara su said...

kain cottonnnnnn!
eh bila ek pegi bandung tu?
eh jemputlah singgah yek nanti

madulebah said...

elo elo bila mau email alamat ni??

asuHara su said...

hehehehe..aiseh soriii telupa.skrg jugak saya email mak encekk...