Friday, October 30, 2009

yokoso


kelmarin saya, shuhie & kak liza melawat lin& suami yang baru (baru pun dah 2bulan lebih baru sempat pergi!) mendapat cahayamata. Omedetou!


****************
tahun 2010 adalah tahun melawat nihon, jadi yang nak rasa ke sana dengan percuma bolehlah cuba tuah badan dengan menjawap soalan2 yang mudah di sini yang dianjurkan oleh Japan National Tourist Organization. saya dah pun cuba menjawab...heheheh....siapalah tak nak pergi kalau free, berbayar pun sanggup, inikan pulak tak keluar duit.... siapa yang nak mencuba tu...gambatte ne!
natsukashi ne....

natsu 2009 @ fuji


natsu 2008 @ hokkaido

aki 2006@ nikko

haru 2010?

p/s: yokoso Japan!

3 comments:

terrarosa said...

saya doakan awak berjaya dan seterusnya membawa pulang bunga levender untuk saya lagi

kikikikiiiii....

CIKGU ZAM said...

sayan nak pegi tapi taktau berbahasa jepun, tapi minat ade. Sekarang sedang uasah nak ke sana melalui satu cara.......hahahaha

asuHara su said...

terra:
aminnnn

cikgu zam:
x tau pun tak pe kalau setakat kat tokyo. mesti x sesat. tourist info center dia sangat2 bagus!