Monday, November 24, 2008

escape

malam tadi beramai2 sekeluarga menonton cerita ini di Bukit Raja. memang tak kering gusi menontonnya. Rata2 panggung dipenuhi separuh kanak2 dan sebahagiannya lagi golongan dewasa. yang 'havoc'nya penonton dewasa lebih2 ketawanya berbanding yang kanak2 tu!

apapun, memang enjoy!

p/s: you got to move it, move it!

5 comments:

BalQis said...

Huish....
Citer ni dah ada dalam komputer saya... tinggal nak tengok jer lagik...

sampai sini, tiba2 ada promo kat sini plak... lagilah tak sabar2 nak tengok~

asuhara said...

BalQis:
eh...jangan...JANGAN TAK TENGOK...ehehehe...

FID said...

Assu..ni-chan punya cucu sibuk nak suruh bawa mereka tgk kat wayang cerita ni raya haji nanti.. tp ni chan ada idea lain nak beli dvd pirate & gelap kan bilik beri mereka ber2 tgk puas2 nanti.. lagi jimat oo

asuhara said...

KF:
huyoooo, jimat tuuu...tapi make surelah dvd pirate yg good quality, kalau tak nanti boringggg!

Anonymous said...

滿..........................