Wednesday, September 10, 2008

simplicity


ini hasil in-house training Adobe sejak isnin..
sebelum ni cuma bereksperimen sendiri, sekarang ni bertambahlah ilmu. Alhamdulillah.
dok terbayang album trip ke Tokyo 2 tahun lepas tak siap2..

kad raya virtual ni memang menarik, tapi pada saya kad raya sebenar lebih mengesankan penerimanya... tahun ini saya baru berjaya membuat sendiri 2 kad raya, mungkin minggu ini sampailah ke tangan penerimanya ..konsep ketupat memang menjadi pilihan saya..gomen neh, simple je...bukankah less is more? atau simplicity is beauty?... anda nilaikan sajalah nanti sang penerima.......jadi tunggu sajalah siapa yang dapat biru, siapa yang dapat unggu!

p/s: matteru ! ( tungguuuuu!)

10 comments:

Kaff said...

not bad neh! upahla saya buat custom album awak g Jepun tu :P

asuhara said...

kaff:
aiseh kaff,hehe dah separuh la buat, takut konsep kita tak sama nanti, nanti la ek, bila saya pergi travel lagi! Thanks for your offer!:)

artakus said...

nak yang coklaaaaat!!! :p

kosong said...

wahhh dah terer...
nyum nyum

asuhara said...

artakus:
coklat lain taun beb!

kosong:
terer tak terer sangat lahhh..ikikikik...

terrarosa said...

uik 2 jer, kiter ramai ni,
i nak pink kalerrr...

Al-BIMA SAKTI said...

ok la tuh...

FID said...

knp plk 2 aje.. ni-chan nak biru org green fav color..

Apa2 pun selamat beraya.. kalu berkesempatan dtg rumah nanti

KAMATO said...

cantik tu...

asuhara said...

al-bima:
arigato!

fid:
ni-chan matteru ne!

kamato:
Alhamdulillah...tapi org lain buat lagi powerrr la bro