Thursday, August 21, 2008

sayonara

hari ni hari last kami di Jepun. Flight dgn JAL pukul 2 ptg nanti.
hopefully semua ok...Aminnn.
Sepatutnya semalam round habis shibuya, tapi kaki saya tiba2 sakit dan membengkak ( agaknya banyak jalan sangat la tu.... hehheeh)..kesian shuhie...nak buat macamana? itu pun dah cari yoko2..kekekehkeh...so lepak jek kat tepi crossing yang sangat busy tu..

nasib baik dah tengok wayang kat sapporo hari tu...tengok Hanayori dango Finale & The Dark night ( sebab belum tengok). 1 tiket dalam 1200y ( lebih kurang 40 RM) itu pn pasal kami tengok late night & early morning...kalau takkk....tak sempat nak tengok sex and the city..havoc betul kat sini dengan cerita tu...

so, malam ni Insya Allah kami sampai Malaysia. sebelum apa2 gomen neh, kalau ada yang tak dapat omiyage! plan nak cari di Tokyo ni, tapi pasal kaki saya yang sakit tu, banyak tempat tak boleh pergi dan banyak rehat kat bilik je.gomen kudasaiii!

p/s: rinduuuunyaa kat malaysia!

7 comments:

blackpurple @ jowopinter said...

O. Dah nak balik Malaysia dah ek.

Rindu Malaysia ke rindu makanan Malaysia. :D

asuhara said...
This comment has been removed by the author.
asuhara said...

bp:

haha..kamu ni mcm paham2 sangat ler kang!

rudy bluehikari said...

okaerinasaiii~ omiyage wa?

asuhara said...

rudy-san:
tadaimaaa
omiyage eh? cotto matte kudasai neh! special dari furano tau!nanti diposkan!
p/s: gambatte neh untuk teater!

SangPelangi said...

Wah2.. seronok sungguh nampaknya. Sempat bergambar Shibuya's Zebra Crossing Tersibuk di dunia?? Beli senbei untuk orang Malaysia tak? Hehe..

asuhara said...

sangpelangi:
irfan-kun, senbei kat jusco banyak!
hahaha. ada peluang pegilah hokkaido. susu fressssshh gilerrr!

p/s: anego tau kamu peminat susu segar!