Wednesday, May 7, 2008

percayalah...

saya suka lelaki ini.
saya percaya ramai lagi yang juga suka lelaki ini.

hampir semua lagunya saya gemari, malah banyak yang berbekas di hati.
tapi saya amat suka lelaki ini tatkala mengalunkan lagu ini...
menusuk sungguh ke dalam kalbu...

sabar menanti


p/s: dia memang lelaki ini! ;)

6 comments:

Simanis said...

Weh! paste lagu ketulusan hati sekali. Skang aku dok melalak lagu tu kat opis. bebudak opis panggil aku karaoke box! wakakakka....Calon af6 yg tak dtg ujibakat!

asuhara said...

simanis:

oo ye ke...
mesti budak2 opis ko sibuk carik plug nak off plug karaoke box tu! keskeskes...joudan! joudan!( joke)

ko try paste kat blog ko beb..

FID said...

Assu..

Onie-chan pun ski neh Anuar-san mmg su goi suara nya...
Selain dr Anuar, Onie-chan suka Dayang Nurfaizah, Ning

asuhara said...

fid:

tapi KF keciwa time AIM dia lupa lirik lorrr

FID said...

Asu,

Yg mana?? yg nyanyi lagu "Kau Ilham ku" tu ke? kan si Rahim yg salah que tu...

Kkd kita ni manusia tak perfect..yg perfect hanya allah

asuhara said...

FID:

desyo neh one -chan..

tp mmg dia yg salah lirik tu..

p/s: one-chan, adik Terra meninggal hari ni.