Tuesday, May 27, 2008

gangguan

seperti yang saya nyatakan dientri lepas, saya masih lagi dalam aktiviti marking. tapi perasaan nak menulis entri sangat-sangat mengelitik hati dan jari...eheeee..


semalam buku Gangguan Teksual yang diorder dari Rudy-san sampai..atau agaknya dah sampai lama, cuma saya yang terlupa nak check di ofis bawah. tak tunggu lama, saya buka sampul dan keluarkan blook pertama yang saya beli. harap-harap ini bukan yang pertama dan terakhirlahhh...selak sahaja cover GT ada memo kuning yang bertulis tulisan jepun....err..yang saya cuma dapat baca:

Asuhara *errr...
*eerrr errrr kudasai.
Rudy Bluehikari

itupun saya dapat membacanya dengan merangkak-rangkaknya dari buku-buku yang 'terpilih'....ehehehehehe...the rest cuma Rudy-san yang dapat memberi jawapannya...! onegaishimas! saya ini kata saja gila jepun, tapi membacanya masih merangkak tahap otromen dah kehilangan power ketika melawan rasaksa! rakan karib saya itu selalu sungguh menggesa saya mempelajari tulisan jepun, tapi....... ( kalau saya nyatakan nampak macam memberi 1000 alasan pulak!)

.......saya jawap telefon saya dulu......

Alhamdulillahh.... saya terima berita gembira...perjuangan saya di TPRG, masih belum selesai dan boleh diteruskan. Saya akan gambare habis-habisan semester depan Dr. Amran, untuk menamatkan perjuangan saya ini. biar perjuangan untuk diri saya ini mungkin kecil, namun doakanlah semangat saya tidak putus. minna...Onegaishimasssss !

tiba-tiba hilang semua yang nak saya ceritakan di entri ini dek kerana berita gembira tadi.
nantilah saya tulis lagi!

p/s: *err..errr..( wakarimasen/ saya tak tau)

11 comments:

ah tok said...

Kirim salam Dr. Amran. Kat kepadanya, ahtok bekas pelajarnya :D

asuhara said...

ah tok:

Insya Allah. saya pun tunggu cuti balik JB baru jumpa Dr. Amran. Batch mana ni ek?

blackpurple @ jowopinter said...

Errr....Best ke Buku Gangguan Tekstual tu?

asuhara said...

BP:

errr...ni nak buat survey ke?ehehhe..best! best!

KAMATO said...

semoga perjuangan kau itu nanti akan berhasil

MaL said...

ganbatte ngan TPRG.. hope abih cepat bleh kita g konvo akak.. hehehe..

Kenkyu-kun said...

Nihonggo gambatte...!!!

asuhara said...

kamato:

thanks bro.

mal:
arigato neh mal...eheheheh

kenkyu-kun:
arigato neh, singgah blog saya.
zetai akira menai!

lotto results said...
This comment has been removed by a blog administrator.
rudy bluehikari said...

hahahahaha.... nasib baik guna satu kanji jerkkk..kalu semua guna kanji sian asuhara sama.

tulisan tuh "asuhara sama, yukkuri yonde kudasai" (Puan Sri Asuhara, sila baca sedikit dem sedikit). huhuhuhuhuhu

happy marking.... sy outstation 2 mggu sudah kat melaka siap bawak 60 kertas yg setiap satunya ada 4 esei pelru ditanda. Lega dpt siapkan masa outstation tuh.

ni dah melepakkk kat opis balik slps bercuti kat KB smeinggu,,,,

asuhara said...

rudy-san:

waktu saya baca comment ni, saya dah berjaya cari bunyi tulisan tu..hehehehe...siap bukak balik note hiragana, katakana! dan sekarang dah start mengingat semula tulisan2 tu...huhuhu takut sesat kat hokaido nanti x boleh balik mesia pulak!

yattaa...marking dah siap!