Monday, February 25, 2008

Perasaan

Perasaan saya sekarang berada di tempat ini sebenarnya....



untuk melihat pameran ini sebenarnya....



Hakikat sebenarnya.....
Saya di sini.....



Dalam hakikat kasihmu ku ikat,
dalam firasat dukaku terubat,
segala pertanyaan tiada terjawab,
dalam debar mencari kasih

4 comments:

Irfan said...

"Dalam debar mencari kekasih"
????
Wah2.. sedang mencari Sang Pencinta?
semoga menemui apa yang dicari. hehehe..

Oh ye, salam ukhwah dari Sang Pelangi.com

P/s: Ala,takleh nk letak link kat sini. Wajib jadi ahli Google rupanya..;_(

asuhara said...

irfan

eheheh...
arigato neh..singgah blog saya..
tu lagu zaman 80-an tu..
nak cari mohd.syuji! kat Tokyo tak jumpa! (jouydan!jouydan!;))

p/s:don't worry...nnt saya letak kat link blog saya ok!

terrarosa said...

perasaan saya pada hari ini ?
nak baca buku - bukan buku MATH ha..ha..ha...
dan "window shopping" w/pun gaji dah masuk :D
fuhhh... kena ada sistem pertahanan yang kuat tu... duit ada tapi tak nak beli barang !

asuhara said...

terarosa

tu lagi susah tuuu kalau nak dibandingkan dgn nak beli barang tapi x de duit!

have a nice day!