Friday, April 20, 2012

musim bunga



p/s: OMEDETOU untuk adik bongsu saya yang telah selamat menjadi okasan! 
Hajime maste Batrisyia Miza Bahazi!

7 comments:

coyecrire.com said...

Oh, dah nampak panda! Dah lama tak jengah blog sendiri so baru tahu... hehe.

coyecrire.com said...

Lupa cakap excitednya panda nak datang Malaysia! Yay! :-D

Nida Shaari said...

Panda yang awak tengok tu nama Li Ping ke?

whm6840 said...

Kecik,
aku baru balik dari Japan for 8 days holiday. Patutlah kau gila sangat kat Japan. It is indeed one unique country.

asuhara sue said...

nida: yup! dan parents dia skali

mario:kannnnn!

astri ria yunita said...

hi saya astri jika anda membutuhkan guide untuk travelling ke Bandung - Indonesia bisa hubungi saya di :
astri.ryunita@gmail.com

harga motor said...

salam kenal dan semoga sukses dalam artikel yang anda buat