Tuesday, July 13, 2010

berhemah

semalam 1 hari mesyuarat untuk 1 projek jek, itu pun tak habis dan perlu sambung lagi minggu hadapan. apa punya turr laaa, projek DB pun ada VO.

lagi senang berurusan dengan orang yang tak tahu, daripada berurusan dengan orang bijak pandai yang tak nak mengikut prosedur. asyik2 nak bandingkan dengan projek luar negeri yang punya budget besar, hello ingat2lah pesanan untuk perbelanjaan berhemah yang diwar2kan tu!. walaupun saya cuma take over kerja dari rakan yang berhenti, malah projek ini telah diserahkan dan menjadi mukadepan bagi sebuah majalah, tapi bak kata orang - rumah dah siap, pahat masih berbunyi!

hari ni tekak saya dah mula sakit, agaknya semalam banyak sangat 'bedal' nescafe kot.

p/s: lamanya tak jalan2 ambik gambarrr........

2 comments:

CIKGU ZAM said...

salam Tegami,
Good experienced, gambatte ne....
iiee desu you toomoimasu,

asuharAsuE said...

cikgu zam:
ni experienced luar biasa nih!