Friday, March 26, 2010

karipap

punyalah banyak buku kat KLIBF tu,
KARIPAP jugak yang saya beli?

p/s: cari irfan san (sangpelangi) tapi tak berjumpa. err..doko desu ka ne, irfan san?

4 comments:

coy360 said...

Kat Google Reader tak nampak gambar so saya ingatkan awak beli kuih karipap! Nasib baik saya click link ke post ni. :)

Watashiwa:- FID DESU said...

Wa One chan lupa nak ckp dgn Imoto chan nak suruh beli buku..mondai neh

terrarosa said...

saya sukakan ayat - ayat khayalan di dalam nya....

asuharAsuE said...

coy360:
hahaha..suspen ek?

KF:
buku apa tu nak beli? boleh carikan kat KL ni.

terra:
1 bab belum habbis baca pun saya dah sakit perut gelak!