Wednesday, January 13, 2010

omedetou!

sibuk sangat ke saya sampai tak ter'update' blog sendiri.
memang alasan mudah. tapi itulah hakikatnya.

syukur pada Dia kerana memberi saya berita-berita gembira sejak bermulanya tahun baru hijrah yang lepas. Alhamdulillah... saya mungkin akan berpindah ke putrajaya. wah banyak benda perlu difikirkan kan. perasaan nak masuk ke rumah baru masih suam-suam kuku. tapi dah mula jenguk2 keperluan yang perlu dibeli. err...tv pun keperluankan? hehehe.

projek pertama saya pun dah hampir nak ditender, setelah setahun berhempas pulas menyediakan keperluan sesebuah projek. harap2 projek pertama saya ini nanti dapat memberi manfaat semaksimumnya kepada masyarakat. Insya Allah.

mungkin dah terlambat, tapi saya tetap nak ucapkan ini:
Akemashite omedetou ghuzaimasu! \^_^/.
minna, shiawase ne!


p.s: plasma ke LCD?

7 comments:

madulebah said...

Waaahhh.. jauh lah dengan saya nnt kalau dah pindah putrajaya.

Hmmm dah ada rumah?? Baru je ingat nak sewakan rumah saya.

asuHara su said...

hehe, dah kat situ jek kosong.
duduk je la, maklumlah kita ni x de rumah sendiri lagi..

terrarosa said...

huk alos.... nanti kalau saya ada meeting kat KL , dah tak buleh melepak bersama la kita...

tapi Putrajaya tu... fuyoooo...
marketnya labih meluaskan ?
hahahaaaa .... tumpang gembira kalau awak juga gumbira :D

asuHara su said...

terra:
apa plak x boleh melepaknya. pj-kl x jauh mana pun, lagi ler ada highway.

jowopinter said...

Selamat menjadi warga putrajaya!

asuHara su said...

terima kasih..hehe..bleh buatkan landskap mini ka kang?

artakus said...

beli LED je terus!

ape pun, omedetou!