Friday, November 20, 2009

sugoiiii

minggu ini 1 minggu yang sangat letih dan stress, sampai jerawat pun merawat muka barang seketul dua....*_*


p/s: sugoiiiii kalau dapat travel....

8 comments:

terrarosa said...

student dah mula final exam hari ini,
nampaknya kerja saya mula surut...

jerawat ?
cari salon terbaik dan termurah... buat facial la beb :D

MiesSha said...

hahahaha..dlu cik su pesan kt sya minum air masak bnyk2...kekeke... tp x jd jgak..last2 sya p buat treatment..adeh......abes duit ku...huaaaaaaaa :(

asuHara su said...

terra:
wah bestnya...saat2 indah le yek.
aiseh, saya tak bleh p salon sebaranganlah...masalah kan?

mie sha:
abis duit, tapi muka sudah bersinar2 tak pe le...ok la tu..

artakus said...

ape lagi....cuti daaaa! hehehehe

tak yah travel sangat. balik kg jek! ^_^

asuHara su said...

artakus:
nak balik la ni....eh, kampung aku yg mana satu lim?

CIKGU ZAM said...

salam eidul adha buat anda sekeluarga, semoga dikurniakan kebahagiaan hidup, Amin

blackpurple @ jowopinter said...

Lagi-lagi kalau jerawat yang tumbuh dalam hidung...

asuHara su said...

cikgu zam:
arigatou,untuk anda sekeluarga juga

BP:
wah tu dah kira azab tu kang!