Friday, August 8, 2008

khabar

Salam untuk semua

kelmarin.
narita->( local JAL flight)->aomori -> higasaki (nebuta festival + window shopping...hahhahahha)

semalam
aomori ( nebuta festival, hanabi) ->( night ferry)->hakodate

hari ini
hakodate ( morning market+fresh seafood lunch)- (bus)- sapporo
plan bermalam dalam night bus dari hakodate ke sapporo tak kesampaian kerana tiket habis.
Nasib baik tak tertinggal bas jam 1.15pm yang disangka 1.35pm!
sepanjang jalan ke sapporo memang mengasyikan. kalau tak percaya, tunggu gambarnya nanti ya! saya janji.

p/s: walaupun summer, tapi hokaiddo sejukkkkkk...samuii ne!- malam je sejuk, kata shuhie!

4 comments:

nash said...

ooo sempat tgk nebuta matsuri...naper tak dari sendai..dpt tgk tanabata matsuri..hehehe (but saya lupa bila timingnyer....dah habis kot...)

nash said...

lupa la...dtg la ke blog kami...ambik award...n keep up your good works

napang said...

alang2 ke hokkaido, pergi lah ke WAKKANAI... hahaha titik paling utara di jepun. kalau hari cerah, boleh nampak Rusia. hehe..

asuhara said...

nash:
tgk nebuta dgn hanabi pun dah teruja giler...ehehehe...

thanks for the award!

napang:
tak pegi laaa...jauhhh...pusing Furano pun dah saujana memandang