Monday, July 7, 2008

gomenasai

teknologi ini buatan manusia. sebaik mana pun tiada yg sempurna.
maaf, terikut amarah ku yang berpaksi di hati tadi.
iro iro arigatou (thank you so much)
atas harga tinggi yang kau berikan pada kata-kata ku.

p/s: honnttooooo ni gomen nasai!

5 comments:

FID said...

Assu-Imoto-chan

Marah eh? KF ada cara nak mengatasi kemarahan.. masuk toilet JERIT KUAT2....

asuhara said...

fid:

oneesan..mula2 mmg.tapi lepas tu baru sedar bukan salah dia.

dulu2 kalau geram, saya suka mengemas!har har har.

FID said...

Assu,

Imoto-chan, kkdg bila umur dah meningkat ni kita kena evaluate dulu sebelum marah. Bila tgk kat opis ni org suka marah2 pening kepala Onie-chan tgk. Mungking org2ni tak tau how to live a stress free life..nanti sakit baru tau oo dia..ha3

artakus said...

Kalau ikut islam, bila marah amik wudhu'. Tapi kalau ikut aku, carik je la makanan! Kweh kweh kweh!

asuhara said...

artakus:

patutlah ko terus cute mcm kungfu panda beb!